In de media – Samenwerkingen

A-typist

a-typistA-typist.nl is een blog door, voor en over volwassenen met autisme. Je vindt hier informatie, ervaringen, herkenning en tips voor het omgaan en leven met autisme. Af en toe schrijf ik een gastblog . Ze zijn te lezen via onderstaande links.

Autisme veelzijdig

Autisme digitaalAutisme veelzijdig is een initiatief van Autisme digitaal. Ik schrijf regelmatig blogs die hier gepubliceerd worden. Lees mijn gepubliceerde blogs hier.

Podcast Autisme Ontrafeld

In januari 2022 mocht ik te gast zijn in de podcast van Sonja Silva. In haar podcast wil zij meer bewustwording creëren rondom autisme. Beluister de aflevering hier.

in-de-media-Autisme-ontrafeld

Wegwijzer Autisme

Voor mensen met hulpvraag is het vaak een hele zoektocht om ondersteuning te vinden die past bij hun specifieke behoefte. De overheid heeft Wegwijzers ontwikkeld waarin vraag en aanbod overzichtelijk samen komen voor zorgvragers en hun naasten. Het aanbod is groot en omvat zorg, maar ook apps, boeken, ondersteuning, dagbesteding, lotgenotencontact en meer.

De Wegwijzer Autisme is gericht op (naasten van) mensen met autisme. Het doel is dat je makkelijker producten en diensten vindt die passen bij jouw vraag en die, waar relevant, dicht bij jou in de buurt zijn. Bekijk mijn profiel hier.